Запис курсу підвищення кваліфікації «Харчове шахрайство та біотероризм: розробляємо й упроваджуємо Плани ТАССР і VACCP»
Прагнете бути в курсі кращих інструментів і практик управління загрозами біотероризму та захистом харчових продуктів відповідно до вимог GFSI? | |
Плануєте доповнити дієву систему НАССР концепціями TACCP і VACCP? | |
Хочете попрактикуватись у складанні Плану протидії харчовому шахрайству та біотероризму? | |
Бажаєте підвищити рівень раніше набутих знань з харчової безпечності та мати актуальний документ для підтвердження кваліфікації на аудитах та перевірках Держпродспоживслужбою? |
Тоді пропонуємо фахівцям з харчової безпечності та якості придбати запис навчального онлайн-курсу «Харчове шахрайство та біотероризм: розробляємо й упроваджуємо Плани ТАССР і VACCP», на якому було розглянуто професійні інструменти, які на 100% допоможуть у вашій повсякденній роботі:
НАССР, TACCP, VACCP – три кити харчової безпечності | |
Система VАССР – інструмент протидії харчовому шахрайству | |
Система TACCP – біопильність та запобігання харчовому тероризму |
Спікери:
Олена Шульга, менеджер систем якості й харчової безпечності, експерт з упровадження ISO 22000, FSSC 22000, ISO 9001, АІВ та побудови стратегії покращення
|
Світлана Березова, тренер-консультант ТОВ «ІСО БІЗНЕС-СТУДІЯ» (НАССР, ISO 22000, FSSC 22000, IFS, ISO 9001) для підприємств харчового ланцюга
|
Наталія Олексієнко, експерт-практик, к.т.н., доцент Інституту післядипломної освіти Національного університету харчових технологій
|
Для кого?
Оскільки захист продуктів і запобігання шахрайству – сучасна вимога GFSI та стандартів харчової безпечності, захід рекомендовано фахівцям, які беруть участь у розробленні, впровадженні та підтриманні систем менеджменту безпечності харчових продуктів.
Запис курсу також орієнтований на керівників вищої та середньої ланки, керівників груп НАССР, TACCP, VACCP, що забезпечують функціонування СМБХП
Програма курсу підвищення кваліфікації
«Харчове шахрайство та біотероризм: розробляємо й упроваджуємо плани ТАССР і VACCP»
|
Під патронатом професійного журналу «Управління якістю» та платформи «Онлайн-консультант фахівця з якості» спільно з Інститутом післядипломної освіти Національного університету харчових технологій