Семінари, тренінги, курси
Запис практичного інтенсиву "Менеджмент безпечності харчових продуктів за принципами НАССР"
Запис надається за персональним посиланням |
Опис
Програма
Пропонуємо переглянути відеозапис практичного інтенсиву «Менеджмент безпечності харчових продуктів за принципами НАССР», який точно стане у нагоді, адже ви отримаєте відповіді на питання, які турбують Вас у НАССР найбільше.
Детально розглянуто:
програми-передумови та сім принципів НАССР | |
блок-схеми процесів та як їх верифікувати | |
аналізування небезпек й оцінювання ризиків | |
визначення критичних контрольних точок у НАССР | |
собливості ведення супровідної НАССР-документації |
Для кого?
Перегляд запису рекомендований для керівників груп НАССР, керівників вищої і середньої ланки, а також спеціалістів, які беруть участь у розробленні, впровадженні, підтриманні й актуалізації системи менеджменту харчової безпечності за принципами НАССР.
Хто спікер?
|
Наталія Олексієнко, експерт-практик, к.т.н., доцент Інституту післядипломної освіти Національного університету харчових технологій
⬥ 20+ років виробничого досвіду на провідних підприємствах кондитерської галузі
⬥ 15 + років науково-педагогічного стажу
⬥ авторка та співавторка 30+ наукових та практичних публікацій, співавтор двох книг із харчової безпечності у кондитерській галузі
|
Програма практичного інтенсиву
"Менеджмент безпечності харчових продуктів за принципами НАССР"
Блок 1 |
НАССР: принципи, програми-передумови й оцінвання ризиків |
|
|
Блок 2 |
НАССР: перевірка ефективності системи, документування процедур |
|
|