Курс підвищення кваліфікації для внутрішніх аудиторів з харчової безпечності та якості «Менеджмент безпечності харчових продуктів. Принципи НАССР. ISO 22000:2018. Внутрішній аудит за ISO 19011:2018»
Успішно проведено тижневий навчальний онлайн-курс підвищення кваліфікації для внутрішніх аудиторів з харчової безпечності та якості «Менеджмент безпечності харчових продуктів, де розглянуто дієві інструменти, які на 100% допомагають у повсякденній роботі:
|
|
|
|
|
Спікери:
|
Денис Гончар, провідний аудитор з великим виробничим досвідом, засновник та керівник ТОВ «Еконтроль», топовий експерт журналу «Управління якістю»
⬥ 15+ років аудиторської діяльності
⬥ 500+ сертифікаційних аудитів в Україні, Грузії, Вірменії, Молдові
⬥ 12+ років досвіду роботи на посаді керівника відділу якості в міжнародних компаніях
|
|
Тетяна Литвиненко, керівник структурного підрозділу стандартизації, сертифікації та якості ТОВ «Котекна Україна Лімітед»
⬥ 15+ років досвіду сертифікації харчової продукції та систем менеджменту
⬥ сертифікований аудитор із сертифікації систем менеджменту якості за ISO 9001
⬥ автор тренінгів з розроблення, впровадження та підтримання систем менеджменту за ISO 22000 та ISO 9001
|
|
Олена Шульга, менеджер систем якості та харчової безпеки, експерт з питань розробки та впровадження систем якості та харчової безпеки у відповідності із міжнародними стандартами ISO9001, ISO 22000, FSSC 22000, АІВ та інш) а також побудови стратегії постійного покращення систем
⬥ 20+ років досвіду роботи в харчовій промисловості
⬥ практика у реконструкції старого виробництва та у будівництві нового сучасного заводу, розгортання «Культури з якості та харчової безпеки»
⬥ підготовка та проходження зовнішніх аудитів на відповідність міжнародним стандартам ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001 ISO 22000, FSSC 22000, АІВ
|
Програма інтенсив-курсу підвищення кваліфікації
Менеджмент безпечності харчових продуктів.
Принципи НАССР. ISO 22000:2018. Внутрішній аудит за ISO 19011:2018
|
|
Під патронатом професійного журналу «Управління якістю» спільно з Інститутом післядипломної освіти Національного університету харчових технологій