 
    FSSC 22000 v.6: системний підхід до харчової безпечності (запис комплексного курсу підвіщення кваліфікації)
|  | Хочете бути в курсі актуальних вимог до системи НАССР та вітчизняних законодавчих змін | 
|  | Працюєте над підтриманням та розвитком системи менеджменту харчової безпечності за ISO 22000:2018 | 
|  | Зосереджені на сталому вдосконаленні харчового менеджменту за 6-ю версією FSSC 22000 | 
|  | Бажаєте підвищити рівень раніше набутих знань і мати актуальний документ для підтвердження кваліфікації на аудитах та перевірках Держпродспоживслужбою | 
Тоді запрошуємо внутрішніх аудиторів і фахівців з харчової безпечності та якості переглянути запис навчального онлайн-курсу, де ви отримаєте інструменти й рішення, які працюють у щоденній реальності
Експерти курсу:
|  | Світлана Березова, • головна аудиторка у міжнародних органах із сертифікації DQS GmbH, TGS INTERNATIONAL CERTIFICATION, MNC Group | 
|  
 | Тетяна Литвиненко,   • 15+ років досвіду сертифікації харчової продукції та систем менеджменту | 
| 
 | FSSC 22000 v.6: системний підхід до харчової безпечності | 
| Блок 1. | Новації, зміни та виклики для підприємств у FSSC 22000 v. 6: доступно про складне | 
| 
 | |
| Блок 2. | Нові вимоги та зміни Частини 2. Вимоги до організацій, у яких здійснюватиметься аудит | 
| 
 | 





Під патронатом професійного е-журналу «Управління якістю» та платформи «Онлайн-консультант фахівця з якості»