Курс підвищення кваліфікації «Менеджмент безпечності харчових продуктів. Принципи НАССР. ISO 22000:2018. Внутрішній аудит за ISO 19011:2018»
Хочете бути в курсі актуальних законодавчих вимог до систем НАССР та кращих виробничих практик їхньої реалізації? | |
Волієте слідкувати за трендами в галузі й ефективно вдосконалювати систему менеджменту харчової безпечності відповідно до вимог ISO 22000:2018? | |
Прагнете перетворити внутрішній аудит з формальності на дієвий інструмент, що заощадить кошти й нерви? | |
Бажаєте підвищити рівень раніше набутих знань і мати актуальний документ для підтвердження кваліфікації на аудитах та перевірках Держпродспоживслужбою? |
Було успішно проведено тижневий навчальний курс, де розглянули дієві інструменти, які на 100% допомагають у вашій повсякденній роботі:
Менеджмент безпечності харчових продуктів за принципами НАССР: аналіз, контроль, верифікація, документування | |
Система менеджменту харчової безпечності за ISO 22000:2018: акцент на контекст і ризики у нових реаліях | |
Аналіз і вдосконалення харчової безпечності за ISO 22000:2018: запобігання біотероризму й харчовому шахрайству | |
Аудит за ISO 19011:2018: що не знайдете ви, виявлять на зовнішньому аудиті | |
Підсумки та оцінювання набутих знань: онлайн-тестування за тематичними блоками курсу |
Курс для вас проведуть найкращі:
Тетяна Литвиненко, керівник структурного підрозділу стандартизації, сертифікації та якості ТОВ «Котекна Україна Лімітед» ⬥ 15+ років досвіду сертифікації харчової продукції та систем менеджменту ⬥ сертифікований аудитор із сертифікації систем менеджменту якості за ISO 9001 ⬥ автор тренінгів з розробки, впровадження та підтримання систем менеджменту за ISO 22000 та ISO 9001 |
День 1-й | Менеджмент безпечності харчових продуктів за принципами НАССР: аналіз, контроль, верифікація, документування |
Блок 1. | НАССР: принципи, програми-передумови й оцінювання ризиківНаталія Олексієнко, експерт-практик, кандидат технічних наук, доцент Інституту післядипломної освіти Національного університету харчових технологій |
|
|
Блок 2. | НАССР: перевірка ефективності системи, документування процедур |
|
|
День 2-й | Система менеджменту харчової безпечності за ISO 22000:2018: акцент на контекст і ризики у нових реаліяхТетяна Литвиненко, керівник структурного підрозділу стандартизації, сертифікації та якості ТОВ «Котекна Україна Лімітед» |
Блок 1. | Система менеджменту харчової безпечності: визначаємо, контролюємо, документуємо |
|
|
Блок 2. | Система менеджменту харчової безпечності: виконуємо вимоги щодо безпечності довкілля на підприємстві |
|
|
День 3-й | Аналіз і вдосконалення харчової безпечності за ISO 22000:2018: запобігання біотероризму й харчовому шахрайствуСвітлана Березова, тренер-консультант ТОВ «ІСО БІЗНЕС-СТУДІЯ» у сфері систем менеджменту якості та безпечності харчових продуктів (НАССР, ISO 22000, ISO 9001, FSSC 22000, IFS) для підприємств харчового ланцюга |
Блок 1. | Блок 1. ISO 22000:2018: реагування на надзвичайні ситуації, поводження з алергенами |
|
|
Блок 2. | ТАССР і VACCP: запобігання загрозам і захист продукції |
|
|
День 4-й | Аудит за ISO 19011:2018: що не знайдете ви, те виявлять під час зовнішнього аудитуДенис Гончар, провідний аудитор з великим виробничим досвідом, засновник та керівник ТОВ «Еконтроль» |
Блок 1. | Внутрішній аудит: планування і розроблення документації |
|
|
Блок 2. | Аудит на підприємстві: виявлення невідповідностей і звітування за результатами перевірки |
| |
День 5-й | Підсумки та оцінювання набутих знань Онлайн-тестування за тематичними блоками курсу |
Під патронатом професійного журналу «Управління якістю», платформи «Онлайн-консультант фахівця з якості» та Інститутом післядипломної освіти Національного університету харчових технологій