Курс підвищення кваліфікації «Менеджмент безпечності харчових продуктів: принципи НАССР, ISO 22000:2018, FSSC 22000 v.6. Внутрішній аудит за ISO 19011:2018»
|
Хочете бути в курсі актуальних законодавчих вимог до систем НАССР |
|
Волієте вдосконалювати систему менеджменту харчової безпечності відповідно до вимог ISO 22000:2018 |
|
Пильнуєте за найсвіжішими змінами та їхнім упровадженням за останньою, 6-ю, версією FSSC 22000 |
|
Прагнете перетворити внутрішній аудит з формальності на дієвий інструмент, що заощадить кошти й нерви |
|
Бажаєте підвищити рівень раніше набутих знань і мати актуальний документ для підтвердження кваліфікації на аудитах та перевірках Держпродспоживслужбою |
Тоді запрошуємо внутрішніх аудиторів і фахівців з харчової безпечності та якості на тижневий навчальний онлайн-курс, де розглянемо інструменти та практики, які на 100% допоможуть у вашій повсякденній роботі:
21 травня
|
Менеджмент безпечності харчових продуктів за принципами НАССР: законодавство, верифікація, документування |
22 травня
|
Функціонування системи менеджменту безпечності харчових продуктів: реалізація вимог ISO 22000:2018 |
23 травня
|
Аудит за ISO 19011:2018: що не знайдете ви, виявлять під час зовнішнього аудиту |
23 травня
|
Безпечність харчових продуктів за FSSC 22000 v. 6: впровадження новацій оновленої версії стандарту |
По завершенні навчання Ви отримаєте документ на підтвердження компетентності – Державне свідоцтво про підвищення кваліфікації Інституту післядипломної освіти Національного університету харчових технологій.*. *Для отримання свідоцтва тестування є обов’язковим |
Курс для вас проведуть найкращі експерти:
|
Олена Шульга, менеджерка систем якості й харчової безпечності, експертка з упровадження ISO 22000, FSSC 22000, ISO 9001, АІВ та побудови стратегії покращення ⬥ 20+ років досвіду роботи в харчовій промисловості ⬥ авторка та співавторка численних тренінгів із систем якості та харчової безпечності, Lean production та Progressive Quality |
|
Тетяна Литвиненко, керівниця структурного підрозділу стандартизації, сертифікації та якості ТОВ «Котекна Україна Лімітед»
⬥ 15+ років досвіду сертифікації харчової продукції та систем ⬥ менеджментусертифікована аудиторка із сертифікації систем менеджменту якості за ISO 9001 ⬥ авторка тренінгів з розроблення, впровадження та підтримання систем менеджменту за ISO 22000 та ISO 9001 |
Важливо! • Під час аудиту на відповідність вимогам міжнародних харчових стандартів аудитор, зокрема, перевіряє й виконання вимог стандартів щодо компетентності персоналу. • Цю вимогу не оминає увагою й ЗУ № 771/97-ВР «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» (п. 2 ч. 1 ст. 48) та Наказ № 590 (п. 5.1 р. V). А інспектор Держпродспоживслужби під час планового (позапланового) заходу державного нагляду (контролю) окрім інших питань перевіряє її дотримання та відображає в акті (п.п. 2.7, 10.2). Подбайте завчасно про належний доказ вашої кваліфікації! |
Вартість участі в повному курсі – 8999 грн/особа* |
Зацікавили теми лише частини курсу? Придбайте окремо 1, 2 чи 3-денне навчання.
Програма курсу підвищення кваліфікації
Менеджмент безпечності харчових продуктів: принципи НАССР, ISO 22000:2018, FSSC 22000 v. 6. Внутрішній аудит за ISO 19011:2018
|
По завершенні навчання Ви отримаєте документ на підтвердження компетентності – Державне свідоцтво про підвищення кваліфікації Інституту післядипломної освіти Національного університету харчових технологій.*. *Для отримання свідоцтва тестування є обов’язковим |
Під патронатом професійного журналу «Управління якістю», платформи «Онлайн-консультант фахівця з якості» та Інститутом післядипломної освіти Національного університету харчових технологій