Семінари, тренінги, курси
Запис практичного інтенсиву "Система менеджменту харчової безпечності за ISO 22000:2018"
Запис надається за персональним посиланням |
Опис
Програма
Пропонуємо придбати відеозапис тематичного інтенсиву «Система менеджменту харчової безпечності за ISO 22000:2018».
Протягом двох насичених днів, зокрема, розглянуто:
|
що таке контекст організації та як визначити всі зацікавлені сторони |
|
які вимоги висуває ISO 22000:2018 до вищого керівництва харчового підприємства |
|
як здійснювати контроль за ризиками у системах менеджменту харчової безпечності |
|
які вимоги висуває стандарт до задокументованої інформації |
|
які вимоги до будівель та інфраструктури, де виробляють харчову продукцію |
|
як робоче середовище та виробниче обладнання впливає на безпечність харчових продуктів |
|
як визначити й оцінити алергенний статус харчового продукту |
|
які заходи необхідно впровадити для запобігання харчовому тероризму |
як запобігти загрозі економічно мотивованої фальсифікації та шахрайства з харчовими продуктами |
Для кого?
Перегляд відеозапису рекомендований для керівників вищої і середньої ланки, а також фахівців з харчової безпечності, що забезпечують функціонування систем менеджменту за стандартом ISO 22000:2018
Хто спікер?
|
Тетяна Литвиненко, керівник структурного підрозділу стандартизації, сертифікації та якості ТОВ «Котекна Україна Лімітед»
⬥ 15+ років досвіду сертифікації харчової продукції та систем менеджменту
⬥ сертифікований аудитор із сертифікації систем менеджменту якості за ISO 9001
⬥ автор тренінгів з розробки, впровадження та підтримання систем менеджменту за ISO 22000 та ISO 9001
|
Програма двохденного практичного інтенсиву
Система менеджменту харчової безпечності за ISO 22000:2018
|