 
    Семінари, тренінги, курси 
			Запис курсу підвищення кваліфікації фахівців з якості та харчової безпечності «Все про алергени: вимоги вітчизняного законодавства та міжнародних стандартів + План управління алергенами»
Опис
																																	Експерти
																															У програмі дводенного курсу:
|  | які вимоги висуває вітчизняне законодавство та міжнародні харчові стандарти щодо поводження з алергенами | 
|  | як правильно визначити й оцінити алергенний статус харчового продукту | 
|  | як мінімізувати контамінацію продукції алергенами | 
|  | як узяти під контроль алергени на виробництві: від сировини до готового продукту | 
|  | як правильно на маркуванні декларувати наявність алергенів у харчових продуктах та інгредієнтах | 
|  | на що слід звернути особливу увагу під час розроблення Плану управління алергенами | 
|  | як технічне обслуговування та ремонтні роботи можуть вплинути на алергенний статус продукції | 
|  | чому обов’язково слід проводити навчання з питань поводження з алергенами для всього персоналу, тимчасових працівників і навіть підрядників | 
|  | які порушення найчастіше фіксують інспектори й аудитори, перевіряючи виконання вимог щодо поводження з алергенами | 
 
Наталія Олексієнко,
експерт-практик, кандидат технічних наук, доцент Інституту післядипломної освіти НУХТ, спеціалізація: розроблення інноваційних технологій кондитерських виробів з використанням нетрадиційної рослинної сировини з підвищеним вмістом біологічно активних речовин і комплексних
структуроутворювачів
 
Альона Васюта,
інженер зі стандартизації та якості ТОВ «Салекс Абсолют», провідний експерт журналу «Управління якістю»
 
Світлана Березова,
тренер-консультант ТОВ «ІСО БІЗНЕС-СТУДІЯ», головний аудитор за схемою сертифікації FSSC 22000 та міжнародними стандартами ISO 22000, HACCP, ISO 9001




