Семінари, тренінги, курси

Актуальне харчове законодавство–2025 (вебінтенсив)

Під патронатом професійного е-журналу «Управління якістю» та системи «Онлайн-консультант фахівця з якості»

Ціна за мінімальний термін передплати 4199 грн
Додати в кошик
Опис

Запрошуємо на вебінтенсив, де підіб’ємо нормативно-правові підсумки–2024, відстежимо новації–2025, актуалізуємо вимоги та поговоримо про перспективи процесу гармонізації українського законодавства з питань якості та харчової безпечності зі стандартами ЄС у межах Угоди про асоціацію.


Руку на пульсі останніх законодавчих змін тримають:

Світлана Березова, тренерка-консультантка ТОВ «ІСО БІЗНЕС-СТУДІЯ» у сфері систем менеджменту якості та безпечності харчових продуктів (НАССР, ISO 22000, ISO 9001, FSSC 22000, IFS) для підприємств харчового ланцюга

  • головна аудиторка у міжнародних органах із сертифікації DQS GmbH, TGS INTERNATIONAL CERTIFICATION, MNC Group
  • 20 років досвіду проведення аудитів 3-ю стороною
  • 13 років виробничого досвіду на харчових підприємствах
     

 

Марина Бурдейна, шеф-редакторка професійного е-журналу «Управління якістю» та платформи «Онлайн-консультант фахівця з якості», модераторка заходу

 

Кожний учасник отримає відеозапис заходу в подарунок!

Вартість участі*:

Вебпрактикум + електронний сертифікатВебпрактикум + друкований сертифікат
4049 грн 4199 грн
*Другому та наступним учасникам від однієї компанії знижка на участь 40%.
** Для передплатників е-журналу «Управління якістю» та системи «Онлайн-консультант фахівця з якості» діє знижка 10%. Знижки не сумуються
Придбати