Семінари, тренінги, курси
Актуальне харчове законодавство–2025 (вебінтенсив)
Опис
Запрошуємо на вебінтенсив, де підіб’ємо нормативно-правові підсумки–2024, відстежимо новації–2025, актуалізуємо вимоги та поговоримо про перспективи процесу гармонізації українського законодавства з питань якості та харчової безпечності зі стандартами ЄС у межах Угоди про асоціацію.
Руку на пульсі останніх законодавчих змін тримають:
Світлана Березова, тренерка-консультантка ТОВ «ІСО БІЗНЕС-СТУДІЯ» у сфері систем менеджменту якості та безпечності харчових продуктів (НАССР, ISO 22000, ISO 9001, FSSC 22000, IFS) для підприємств харчового ланцюга
|
Марина Бурдейна, шеф-редакторка професійного е-журналу «Управління якістю» та платформи «Онлайн-консультант фахівця з якості», модераторка заходу |
Кожний учасник отримає відеозапис заходу в подарунок! |
Вартість участі*:
Вебпрактикум + електронний сертифікат | Вебпрактикум + друкований сертифікат |
4049 грн | 4199 грн |
*Другому та наступним учасникам від однієї компанії знижка на участь 40%. ** Для передплатників е-журналу «Управління якістю» та системи «Онлайн-консультант фахівця з якості» діє знижка 10%. Знижки не сумуються |
Під патронатом професійного е-журналу «Управління якістю» та системи «Онлайн-консультант фахівця з якості»