
Менеджмент безпечності харчових продуктів: принципи НАССР, ISO 22000:2018, FSSC 22000 v. 6. Внутрішній аудит за ISO 19011:2018 (комплексний курс підвищення кваліфікації)
![]() | Хочете бути в курсі актуальних вимог до системи НАССР та вітчизняних законодавчих змін |
![]() | Працюєте над підтриманням та розвитком системи менеджменту харчової безпечності за ISO 22000:2018 |
![]() | Зосереджені на сталому вдосконаленні харчового менеджменту за 6-ю версією FSSC 22000 |
![]() | Бажаєте підвищити рівень раніше набутих знань і мати актуальний документ для підтвердження кваліфікації на аудитах та перевірках Держпродспоживслужбою |
Тоді запрошуємо внутрішніх аудиторів і фахівців з харчової безпечності та якості на тижневий навчальний онлайн-курс, де ви отримаєте інструменти й рішення, які працюють у щоденній реальності
Експерти курсу:
![]() | Світлана Березова, • головна аудиторка у міжнародних органах із сертифікації DQS GmbH, TGS INTERNATIONAL CERTIFICATION, MNC Group |
![]()
| Тетяна Литвиненко, • 15+ років досвіду сертифікації харчової продукції та систем менеджменту |
+ запрошені спеціальні гості
![]() | По завершенні навчання Ви отримаєте документ на підтвердження компетентності – Сертифікат українською та англійською мовами із захисною голограмою про проходження комплексного навчального курсу від професійного е-журналу «Управління якістю»* *Для отримання сертифіката тестування є обов’язковим! |
Важливо!
|
Для передплатників е-журналу «Управління якістю» та системи «Онлайн-консультант фахівця з якості» діє спеціальна знижка на участь – 10% |
Зацікавили теми лише частини курсу? Придбайте окремо 1, 2 чи 3-денне навчання |
23 вересня | День 1-й. Безпечність харчових продуктів за принципами НАССР: актуальні вимоги, кращі практики, законодавчі перспективи |
Блок 1. | Принципи НАССР, програми-передумови й оцінювання ризиків Наталія Олексієнко, експертка-практикиня, кандидатка технічних наук, доцентка Інституту післядипломної освіти Національного університету харчових технологій |
10:00–12:30 |
|
12:30–13:30 | Перерва |
Блок 2. | Перевірка ефективності системи НАССР, документування процедур |
13:30–14:45 |
|
14:45–15:00 | Відповіді на запитання учасників |
24 вересня | День 2-й. Функціонування системи менеджменту безпечності харчових продуктів: реалізація вимог ISO 22000:2018 |
Блок 1. | Стратегія, упровадження, документування та контроль |
10:00–13:00 |
|
13:00–14:00 | Перерва |
Блок 2. | Аналіз і вдосконалення харчової безпечності за ISO 22000:2018 |
14:00–15.30 |
|
15:30–16:00 | Відповіді на запитання учасників |
25 вересня | День 3-й. ISO 19011:2018: внутрішній аудит як інструмент виявлення ризиків до зовнішньої перевірки |
Блок 1. | Внутрішній аудит: планування, проведення, документування |
10:00–12:30 |
|
12:30–13:30 | Перерва |
Блок 2. | Аудит на практиці: аналіз, коригування, звітність |
13:30–15.00 |
|
15:00–15:30 | Відповіді на запитання учасників |
26 вересня | День 4-й. FSSC 22000 v.6: системний підхід до харчової безпечності |
Блок 1. | Новації, зміни та виклики для підприємств у FSSC 22000 v. 6: доступно про складне |
10:00–13:00 |
|
13:00–14.00 | Перерва |
Блок 2. | Нові вимоги та зміни Частини 2. Вимоги до організацій, у яких здійснюватиметься аудит |
14:00–15:30 |
|
15:30–16:00 | Відповіді на запитання учасників + онлайн-тестування за тематичними блоками курсу |
Під патронатом професійного е-журналу «Управління якістю» та платформи «Онлайн-консультант фахівця з якості»