 
    Менеджмент безпечності харчових продуктів: принципи НАССР, ISO 22000:2018, FSSC 22000 v. 6. Внутрішній аудит за ISO 19011:2018 (комплексний курс підвищення кваліфікації)
|  | Хочете бути в курсі актуальних вимог до системи НАССР та вітчизняних законодавчих змін | 
|  | Працюєте над підтриманням та розвитком системи менеджменту харчової безпечності за ISO 22000:2018 | 
|  | Зосереджені на сталому вдосконаленні харчового менеджменту за 6-ю версією FSSC 22000 | 
|  | Бажаєте підвищити рівень раніше набутих знань і мати актуальний документ для підтвердження кваліфікації на аудитах та перевірках Держпродспоживслужбою | 
Тоді запрошуємо внутрішніх аудиторів і фахівців з харчової безпечності та якості на тижневий навчальний онлайн-курс, де ви отримаєте інструменти й рішення, які працюють у щоденній реальності
Експерти курсу:
|  | Світлана Березова, • головна аудиторка у міжнародних органах із сертифікації DQS GmbH, TGS INTERNATIONAL CERTIFICATION, MNC Group | 
|  
 | Тетяна Литвиненко,   • 15+ років досвіду сертифікації харчової продукції та систем менеджменту | 
+ запрошені спеціальні гості
|  | По завершенні навчання Ви отримаєте документ на підтвердження компетентності – Сертифікат українською та англійською мовами із захисною голограмою про проходження комплексного навчального курсу від професійного е-журналу «Управління якістю»* *Для отримання сертифіката тестування є обов’язковим! | 
| Важливо! 
 | 
| 
 Для передплатників е-журналу «Управління якістю» та системи «Онлайн-консультант фахівця з якості» діє спеціальна знижка на участь – 10% | 
| Зацікавили теми лише частини курсу? Придбайте окремо 1, 2 чи 3-денне навчання | 
| 23 вересня | День 1-й. Безпечність харчових продуктів за принципами НАССР: актуальні вимоги, кращі практики, законодавчі перспективи | 
| Блок 1. | Принципи НАССР, програми-передумови й оцінювання ризиків Наталія Олексієнко, експертка-практикиня, кандидатка технічних наук, доцентка Інституту післядипломної освіти Національного університету харчових технологій | 
| 10:00–12:30 | 
 | 
| 12:30–13:30 | Перерва | 
| Блок 2. | Перевірка ефективності системи НАССР, документування процедур | 
| 13:30–14:45 | 
 | 
| 14:45–15:00 | Відповіді на запитання учасників | 
| 24 вересня | День 2-й. Функціонування системи менеджменту безпечності харчових продуктів: реалізація вимог ISO 22000:2018 | 
| Блок 1. | Стратегія, упровадження, документування та контроль | 
| 10:00–13:00 | 
 | 
| 13:00–14:00 | Перерва | 
| Блок 2. | Аналіз і вдосконалення харчової безпечності за ISO 22000:2018 | 
| 14:00–15.30 | 
 | 
| 15:30–16:00 | Відповіді на запитання учасників | 
| 25 вересня | День 3-й. ISO 19011:2018: внутрішній аудит як інструмент виявлення ризиків до зовнішньої перевірки | 
| Блок 1. | Внутрішній аудит: планування, проведення, документування | 
| 10:00–12:30 | 
 | 
| 12:30–13:30 | Перерва | 
| Блок 2. | Аудит на практиці: аналіз, коригування, звітність | 
| 13:30–15.00 | 
 | 
| 15:00–15:30 | Відповіді на запитання учасників | 
| 26 вересня | День 4-й. FSSC 22000 v.6: системний підхід до харчової безпечності | 
| Блок 1. | Новації, зміни та виклики для підприємств у FSSC 22000 v. 6: доступно про складне | 
| 10:00–13:00 | 
 | 
| 13:00–14.00 | Перерва | 
| Блок 2. | Нові вимоги та зміни Частини 2. Вимоги до організацій, у яких здійснюватиметься аудит | 
| 14:00–15:30 | 
 | 
| 15:30–16:00 | Відповіді на запитання учасників + онлайн-тестування за тематичними блоками курсу | 










Під патронатом професійного е-журналу «Управління якістю» та платформи «Онлайн-консультант фахівця з якості»