Журнал «Управління якістю» № 6, 2024

Щоб замовити цей номер журналу, телефонуйте у відділ передплати:
0-800-215-522
(063) 787-2756
(098) 898-1291

ЗМІСТ НОМЕРА:

У НОРМАТИВНО-ПРАВОВОМУ ПОЛІ

Моніторинг законодавства: враховуймо травневі зміни

ОЩАДЛИВЕ ВИРОБНИЦТВО

Вікторія Кійко
Карта потоку створення цінностей: формуємо на прикладі оптимізації виробництва газованих напоїв

  • Ощадливе виробництво: вивчаємо іноземний досвід
  • Карта потоків створення цінності: етапи розроблення
  • Висновки експерта

 

УПАКОВКА ТА МАРКУВАННЯ

Оксана Крутоголова
Мовне питання: чи заборонено маркування мовою держави-агресора

 

ЯКІСТЬ ТА БЕЗПЕЧНІСТЬ

Олена Шульга
Отримання сировини від постачальника: правила врегулювання конфліктних ситуацій
•    Процес приймання сировини: основні етапи
•    Дії у разі виявлення невідповідностей та алгоритм вирішення конфліктних ситуацій

 

У НОРМАТИВНО-ПРАВОВОМУ ПОЛІ

Марина Рибченко
Державний контроль у сфері хімічної безпеки: аналіз Закону № 2804-IX

 

У НОРМАТИВНО-ПРАВОВОМУ ПОЛІ

Юрій Миркєєв
Заходи державного контролю за безпечністю харчових буде відновлено

 

СИСТЕМА МЕНЕДЖМЕНТУ ЯКОСТІ

Людмила Аксьонова
Сертифікація системи управління якістю: який орган краще обрати
В статті йдеться про те, як правильно обрати орган із сертифікації СУЯ

 

ЯКІСТЬ ТА БЕЗПЕЧНІСТЬ

Наталя Волкова
Новітні методи контролювання якості молочнокислих продуктів

  • Ферментація як процес виготовлення молочнокислих продуктів
  • Методи ідентифікації та підрахунку бактерій

 

СИСТЕМА МЕНЕДЖМЕНТУ ЯКОСТІ

Тетяна Лісніченко
Підвищення задоволеності замовників відповідно до ДСТУ ISO 9001

 

У НОРМАТИВНО-ПРАВОВОМУ ПОЛІ

Андрій Гевко
Якщо до Вас прийшли: як підготувати персонал до перевірок Держпродспоживслужбою

 

УПАКОВКА ТА МАРКУВАННЯ

Марина Рибченко
Маркування алкогольних напоїв: чи належить застереження до обов’язкової інформації

 

СИСТЕМА МЕНЕДЖМЕНТУ ЯКОСТІ

Надія Миценко
Впровадження систем менеджменту на підприємстві: кого стосується і кого навчати

  • Безпечність плодоовочевої продукції: контролюємо всі процеси
  • Чинники, що впливають на ефективність НАССР: специфіка малих підприємств
  • Культура безпечного виробництва і вимоги НАССР
  • Санітарний контроль і процедури моніторингу
  • Планування перевірок програм-передумов
  • Аналіз небезпечних чинників
  • Підтримка вищого керівництва: спрямування на досягнення цілей

 

НАССР СВОЇМИ РУКАМИ

Христина Ковальчук
Впровадження системи НАССР на харчовому підприємстві: визначаємо заходи керування

 

ЕКСПЕРТНИЙ КОМЕНТАР

Марина Рибченко
Ремісничий харчовий продукт: що це та з чим його їдять