Журнал «Управління якістю» № 6, 2024
0-800-215-522
(063) 787-2756
(098) 898-1291
ЗМІСТ НОМЕРА:
У НОРМАТИВНО-ПРАВОВОМУ ПОЛІ
Моніторинг законодавства: враховуймо травневі зміни
ОЩАДЛИВЕ ВИРОБНИЦТВО
Вікторія Кійко
Карта потоку створення цінностей: формуємо на прикладі оптимізації виробництва газованих напоїв
- Ощадливе виробництво: вивчаємо іноземний досвід
- Карта потоків створення цінності: етапи розроблення
- Висновки експерта
УПАКОВКА ТА МАРКУВАННЯ
Оксана Крутоголова
Мовне питання: чи заборонено маркування мовою держави-агресора
ЯКІСТЬ ТА БЕЗПЕЧНІСТЬ
Олена Шульга
Отримання сировини від постачальника: правила врегулювання конфліктних ситуацій
• Процес приймання сировини: основні етапи
• Дії у разі виявлення невідповідностей та алгоритм вирішення конфліктних ситуацій
У НОРМАТИВНО-ПРАВОВОМУ ПОЛІ
Марина Рибченко
Державний контроль у сфері хімічної безпеки: аналіз Закону № 2804-IX
У НОРМАТИВНО-ПРАВОВОМУ ПОЛІ
Юрій Миркєєв
Заходи державного контролю за безпечністю харчових буде відновлено
СИСТЕМА МЕНЕДЖМЕНТУ ЯКОСТІ
Людмила Аксьонова
Сертифікація системи управління якістю: який орган краще обрати
В статті йдеться про те, як правильно обрати орган із сертифікації СУЯ
ЯКІСТЬ ТА БЕЗПЕЧНІСТЬ
Наталя Волкова
Новітні методи контролювання якості молочнокислих продуктів
- Ферментація як процес виготовлення молочнокислих продуктів
- Методи ідентифікації та підрахунку бактерій
СИСТЕМА МЕНЕДЖМЕНТУ ЯКОСТІ
Тетяна Лісніченко
Підвищення задоволеності замовників відповідно до ДСТУ ISO 9001
У НОРМАТИВНО-ПРАВОВОМУ ПОЛІ
Андрій Гевко
Якщо до Вас прийшли: як підготувати персонал до перевірок Держпродспоживслужбою
УПАКОВКА ТА МАРКУВАННЯ
Марина Рибченко
Маркування алкогольних напоїв: чи належить застереження до обов’язкової інформації
СИСТЕМА МЕНЕДЖМЕНТУ ЯКОСТІ
Надія Миценко
Впровадження систем менеджменту на підприємстві: кого стосується і кого навчати
- Безпечність плодоовочевої продукції: контролюємо всі процеси
- Чинники, що впливають на ефективність НАССР: специфіка малих підприємств
- Культура безпечного виробництва і вимоги НАССР
- Санітарний контроль і процедури моніторингу
- Планування перевірок програм-передумов
- Аналіз небезпечних чинників
- Підтримка вищого керівництва: спрямування на досягнення цілей
НАССР СВОЇМИ РУКАМИ
Христина Ковальчук
Впровадження системи НАССР на харчовому підприємстві: визначаємо заходи керування
ЕКСПЕРТНИЙ КОМЕНТАР
Марина Рибченко
Ремісничий харчовий продукт: що це та з чим його їдять