 
    ISO 19011:2018: внутрішній аудит як інструмент виявлення ризиків до зовнішньої перевірки (запис комплексного курсу підвіщення кваліфікації)
|  | Хочете бути в курсі актуальних вимог до системи НАССР та вітчизняних законодавчих змін | 
|  | Працюєте над підтриманням та розвитком системи менеджменту харчової безпечності за ISO 22000:2018 | 
|  | Зосереджені на сталому вдосконаленні харчового менеджменту за 6-ю версією FSSC 22000 | 
|  | Бажаєте підвищити рівень раніше набутих знань і мати актуальний документ для підтвердження кваліфікації на аудитах та перевірках Держпродспоживслужбою | 
Тоді запрошуємо внутрішніх аудиторів і фахівців з харчової безпечності та якості переглянути запис навчального онлайн-курсу, де ви отримаєте інструменти й рішення, які працюють у щоденній реальності
Експерти курсу:
|  | Світлана Березова, • головна аудиторка у міжнародних органах із сертифікації DQS GmbH, TGS INTERNATIONAL CERTIFICATION, MNC Group | 
|  
 | Тетяна Литвиненко,   • 15+ років досвіду сертифікації харчової продукції та систем менеджменту | 
| 
 | ISO 19011:2018: внутрішній аудит як інструмент виявлення ризиків до зовнішньої перевірки | 
| Блок 1. | Внутрішній аудит: планування, проведення, документування | 
| 
 | |
| Блок 2. | Аудит на практиці: аналіз, коригування, звітність | 
| 
 | 





Під патронатом професійного журналу «Управління якістю», платформи «Онлайн-консультант фахівця з якості» та Інститутом післядипломної освіти Національного університету харчових технологій