 
    Безпечність харчових продуктів за принципами НАССР: актуальні вимоги, кращі практики, законодавчі перспективи (запис комплексного курсу підвіщення кваліфікації)
|  | Хочете бути в курсі актуальних вимог до системи НАССР та вітчизняних законодавчих змін | 
|  | Працюєте над підтриманням та розвитком системи менеджменту харчової безпечності за ISO 22000:2018 | 
|  | Зосереджені на сталому вдосконаленні харчового менеджменту за 6-ю версією FSSC 22000 | 
|  | Бажаєте підвищити рівень раніше набутих знань і мати актуальний документ для підтвердження кваліфікації на аудитах та перевірках Держпродспоживслужбою | 
Тоді запрошуємо внутрішніх аудиторів і фахівців з харчової безпечності та якості переглянути запис навчального онлайн-курсу, де ви отримаєте інструменти й рішення, які працюють у щоденній реальності
Експерти курсу:
|  | Світлана Березова, • головна аудиторка у міжнародних органах із сертифікації DQS GmbH, TGS INTERNATIONAL CERTIFICATION, MNC Group | 
|  
 | Тетяна Литвиненко,   • 15+ років досвіду сертифікації харчової продукції та систем менеджменту | 
| 
 | Безпечність харчових продуктів за принципами НАССР: актуальні вимоги, кращі практики, законодавчі перспективи | 
| Блок 1. | Принципи НАССР, програми-передумови й оцінювання ризиків Наталія Олексієнко, експертка-практикиня, кандидатка технічних наук, доцентка Інституту післядипломної освіти Національного університету харчових технологій | 
| 
 | 
 | 
| Блок 2. | Перевірка ефективності системи НАССР, документування процедур | 
| 
 | 
 | 





Під патронатом професійного е-журналу «Управління якістю» та платформи «Онлайн-консультант фахівця з якості»