Журнал «Управління якістю» № 1, 2024
![](/sites/default/files/styles/node_image/public/archive-covers/10-uya-1.jpg?itok=tzgHuB3c)
0-800-215-522 (безкоштовно в межах України)
(063) 787-2756
(098) 898-1291
ЗМІСТ НОМЕРА:
ГАЛУЗЕВІ ОСОБЛИВОСТІ РОБОТИ
Моніторинг законодавства: враховуймо грудневі зміни
СУЧАСНІ КОНЦЕПЦІЇ МЕНЕДЖМЕНТУ
Світлана Березова
Запобігання харчовому шахрайству: алгоритм розроблення програми на цукровому виробництві. Частина 2
Методологія SSAFE: практика оцінювання вразливості щодо харчового шахрайства
Визначення заходів протидії та засобів контролю
Оформлення Плану протидії харчовому шахрайству
Впровадження Плану протидії харчовому шахрайству
ЕКСПЕРТНИЙ КОМЕНТАР
Валентина Гордієнко
Маркування скляних виробів: як правильно надати інформацію
Маркування пляшок знаком замовника
Де прописати взаємовідносини з виробником
Щодо можливості прописувати в технічних умовах на виріб
ТЕХНОЛОГІЇ УПРАВЛІННЯ
Олександр Янковий
Діаграма «Радар» – ефективний інструмент первинного опрацювання й аналізу даних
Сфери застосування радарних діаграм
Побудова радарної діаграми: практичний приклад
Аналітичні аспекти отриманих графіків
У НОРМАТИВНО-ПРАВОВОМУ ПОЛІ
Анастасія Смусь
Нові правила маркування тютюнових виробів: що змінилося
НАССР СВОЇМИ РУКАМИ
Христина Ковальчук
Впровадження системи НАССР на харчовому підприємстві: процедури та вимоги до оператора ринку
Що треба знати про процедури, які забезпечують ефективне функціонування системи
Вимоги до НАССР-документації та термінів її зберігання
РИЗИК-МЕНЕДЖМЕНТ
Людмила Аксьонова
Ризик-менеджмент у системі управління організації: нові акценти за воєнного стану
Управління внутрішніми ризиками у період воєнного стану
Управління правовими ризиками
Як перетворити ризики на можливості
ЕКСПЕРТНИЙ КОМЕНТАР
Аліна Ткаченко
Продукти в індивідуальному пакуванні для тривожної валізи: на що звернути увагу виробникам
ЕКСПЕРТНИЙ КОМЕНТАР
Галина Роголь
Управління обладнанням: вимога FSSC 22000 V.6
ЕКСПЕРТНИЙ КОМЕНТАР
Наталія Олексієнко
Інцидент з невідповідним маркуванням: яких заходів вжити
ЕКСПЕРТНИЙ КОМЕНТАР
Марина Кірносова
Безалкогольні напої: тренди й перспективи для українських виробників
Поради для виробників безалкогольних напоїв
Тренди й шляхи розвитку ринку безалкогольних напоїв
ЕКСПЕРТНИЙ КОМЕНТАР
Аліна Ткаченко
Пакування хліба: паспорт якості й необхідні дослідження