 
    Семінари, тренінги, курси 
			Cемінар-практикум "Харчова індустрія після коронакризи: корисні кейси на майбутнє"
Опис
																																																							
Відбулась важлива подія для фахівців із безпечності та якості харчових продуктів «Харчова індустрія після коронакризи: корисні кейси на майбутнє»
У форматі живого діалогу та дискусій із найкращими експертами з’ясували:
|  | Як харчовикам працювати у нових умовах та до яких викликів бути готовими у найближчому майбутньому? | 
|  | Які зміни слід внести до системи НАССР та як їх правильно задокументувати? | 
|  | Які нові ризики в умовах пандемії та після неї слід брати до уваги в межах системи ТАССР? | 
|  | Як за допомогою VACCP запобігати загрозі харчового шахрайства нашого часу? | 
|  | Які типові порушення фіксують під час позапланових перевірок підприємств щодо дотримання санітарних вимог, установлених на час карантину? | 
|  | Яка наявна судова практика щодо оскарження результатів «карантинних» перевірок? | 
Спікери:
|   |   Єва Новожилова, провідний аудитор, кандидат біологічних наук, директор ТОВ «Експорт Сертифік» | 
|   |   Дмитро Дерев'яненко, провідний експерт Центру безпечності харчових продуктів | 
|   |   Владислав Веремеєнко, голова Асоціації з інтеграції НАССР, провідний експерт із питань впровадження процедур, заснованих на принципах HACCP | 
|   |   Андрій Гевко, партнер юридичної фірми Bargen, адвокат, член ради комітету з аграрного права Ukrainian Bar Association | 
