 
    Семінари, тренінги, курси 
			Маркування харчової продукції: чинні вимоги + спірні питання
Опис
													Програма
																																																			Обов’язком кожного виробника харчових продуктів, який розміщує харчовий продукт на ринку, є належне його маркування та надання всієї необхідної інформації, тому запрошуємо переглянути відеозапис вебінтенсиву, де розглянуто наступні питання:
|  | Які вимоги висуває Закон № 2639-VIII щодо обов’язкової інформації про харчовий продукт? | 
|  | Яка обов’язкова інформація має міститися на транспортному пакуванні продукції? | 
|  | Як правильно зазначати наявність у продукті речовин, що можуть спричинити алергію чи непереносність? | 
|  | Чому «сліди алергенів» є ненадійним способом інформування споживача? | 
|  | Коли потрібно вказувати країну або місце походження на маркуванні? | 
|  | Які законодавчі зміни відбулися стосовно інформації про харчові продукти, що надається в добровільному порядку? | 
|  | Як правильно маркувати поживну й енергетична цінність та вказувати допустимі від’ємні відхилення маси чи об’єму продукції? | 
Спікери:
|   | Світлана Фесенко,   експертка-практикиня з питань безпечності та якості харчових продуктів, ТОВ «Перша приватна пекарня» 
 | 
|   | Марина Бурдейна,  шеф-редакторка журналу «Управління якістю» та платформи «Онлайн-консультант фахівця з якості», модераторка заходу | 
| До вашої уваги 3 насичені тематичні блоки: 
 | 
Програма вебінтенсиву
Маркування харчової продукції: чинні вимоги + спірні питання
| 
 | 
