Семінари, тренінги, курси
Функціонування системи менеджменту безпечності харчових продуктів: реалізація вимог ISO 22000:2018 (запис курсу підвіщення кваліфікації)
Опис
Запрошуємо внутрішніх аудиторів і фахівців з харчової безпечності та якості переглянути відеозапис онлайн-курсу, де розглянуто інструменти та практики, які на 100% допоможуть у вашій повсякденній роботі:
Функціонування системи менеджменту безпечності харчових продуктів: реалізація вимог ISO 22000:2018 |
Блок 1. | Система менеджменту харчової безпечності: визначаємо, контролюємо, документуємоОлена Шульга, менеджерка систем якості й харчової безпечності, експертка з упровадження ISO 22000, FSSC 22000, ISO 9001, АІВ та побудови стратегії покращення |
|
|
Блок 2. | Аналіз і вдосконалення харчової безпечності за ISO 22000:2018 |
|
|
Під патронатом професійного журналу «Управління якістю», платформи «Онлайн-консультант фахівця з якості» та Інститутом післядипломної освіти Національного університету харчових технологій