Семінари, тренінги, курси

Функціонування системи менеджменту безпечності харчових продуктів: реалізація вимог ISO 22000:2018 (запис курсу підвіщення кваліфікації)

Під патронатом професійного журналу «Управління якістю», платформи «Онлайн-консультант фахівця з якості» та Інститутом післядипломної освіти Національного університету харчових технологій

ссс
Ціна за мінімальний термін передплати 1199 грн
Додати в кошик
Опис

Запрошуємо внутрішніх аудиторів і фахівців з харчової безпечності та якості переглянути відеозапис онлайн-курсу, де розглянуто інструменти та практики, які на 100% допоможуть у вашій повсякденній роботі:

3
Функціонування системи менеджменту безпечності харчових продуктів: реалізація вимог ISO 22000:2018

 

Блок 1.

Система менеджменту харчової безпечності: визначаємо, контролюємо, документуємо

Олена Шульга, менеджерка систем якості й харчової безпечності, експертка з упровадження ISO 22000, FSSC 22000, ISO 9001, АІВ та побудови стратегії покращення

 

  • Визначення контексту організації та зацікавлених сторін
  • Відповідальність вищого керівництва: що і від кого вимагає ISO 22000:2018
  • Контроль за ризиками: особливі акценти в умовах воєнного стану
  • Задокументована інформація: аналіз, актуалізація, поширення
  • Вимоги до будівель та інфраструктури, де виробляють харчову продукцію
  • Робоче середовище та виробниче обладнання, управління відходами
  • Належна особиста гігієна персоналу

Блок 2.

 Аналіз і вдосконалення харчової безпечності за ISO 22000:2018

 

  • Надзвичайні ситуації й інциденти в системах менеджменту харчової безпечності: управління та документування
  • Тестування заходів реагування на надзвичайні ситуації: особливості та періодичність
  • Визначаємо й оцінюємо алергенний статус харчового продукту
  • «Навмисно додані» алергени: як ними керувати
  • Захист продукції від ідеологічно вмотивованих осіб економічно мотивованої фальсифікації 
  • Планування та поліпшення системи харчової безпечності
Придбати