 
    Запис трансляції V Всеукраїнського з'їзду «Харчовий бізнес – 2025: глобальні тренди та локальні рішення»
|  | Головна вітчизняна подія у сфері якості та безпечності харчових продуктів | 
Пропонуємо придбати відеозапис трансляції
V Всеукраїнського з'їзду – бізнес-майданчик, де точно були:
♦ інсайти від топів українського харчового бізнесу
♦ рішення, ідеї, знайомства з потенційними партнерами
♦ мотивуючий нетворкінг у колі фахівців з якості та харчової безпечності
| НЕТВОРКІНГ | |
| Food business–25 буде корисним для: | |
| → директорів та інженерів з якості → начальників виробництв → директорів з розвитку → менеджерів з якості та харчової безпечності | → керівників та учасників груп HACCP → керівників лабораторій → аудиторів та консультантів → усіх зацікавлених фахівців харчової галузі | 
| Що таке FOOD BUSINESS'25 ♦ інсайти від топів українського харчового бізнесу ♦ рішення, ідеї, знайомства з потенційними партнерами ♦ мотивуючий нетворкінг у колі фахівців з якості та харчової безпечності 
 | 
 
   
   

Програма V Всеукраїнського з'їзду
| 
 | Нові акценти харчового законодавства: у фокусі реєстрація потужності, ТУ, дослідження на меламін, допустимі рівні додавання вітамінів і мінеральних речовин та Кодекс Аліментаріус Юрій Миркеєв, керівник відділу споживчої експертизи, експерт з питань якості та безпечності харчових продуктів ДП «Укрметртестстандарт» | 
| 
 | Дискусійна панель Компроміси з якістю і безпечністю: баланс між вимогами та реальними можливостями виробництва + сесія «Запитання–відповіді» у форматі відкритого мікрофону Світлана Березова, тренерка-консультантка ТОВ «ІСО БІЗНЕС-СТУДІЯ» з менеджменту якості та безпечності харчових продуктів (НАССР, ISO 22000, FSSC 22000, IFS, ISO 9001) для підприємств харчового ланцюга Сергій Смірнов, заступник генерального директора з комерційних питань ТДВ «Запорізький хлібокомбінат №1» (HD-Group) Світлана Фесенко, експертка з питань безпечності та якості харчових продуктів ТОВ «Перша приватна пекарня» Модераторка: Марина Бурдейна, шеф-редакторка е-журналу «Управління якістю» та платформи «Онлайн-консультант фахівця з якості» У фокусі розмови: 
 | 
| 
 | Декларація виробника: погляд у майбутнє Ірина Колодяжна, керівниця відділу з управління системою якості та сертифікації МХП | 
| 
 | Взаємодія «Споживач–Ритейл–Виробник»: досвід роботи зі зворотним зв’язком для задоволення потреб Гостя Анастасія Ковбаса, провідна фахівчиня відділу зовнішнього аудиту Департаменту якості ТОВ «Сільпо-Фуд» | 
| 
 | Дискусійна панель Зустрічають за упаковкою: безпечність, зручність та екоцентричність у фокусі (вибір упаковки для харчового продукту, орієнтування на споживача, сучасні дизайни) + сесія «Запитання–відповіді» у форматі відкритого мікрофону Любов Скиданчук, директорка департаменту з розвитку Київського БКК Тетяна Власова, директорка Департаменту маркетингу Univest Анжеліка Досін, генеральна директорка Консорціуму якості торговельних мереж Тетяна Лугова, провідна фахівчиня з пакувальних матеріалів ПрАТ «Карлсберг Україна» Модераторка: Олена Сініціна, засновниця та керівниця дегустаційного конкурсу Favorite Food&Drinks 
 | 
| 
 | Аналіз експортного потенціалу харчових продуктів і тренди світових ринків Юлія Шкурко, начальниця аналітичного відділу компанії Pro-Consulting | 
| 
 | IFS Food: стандарт, що виводить підприємства на європейський ринок Анжеліка Досін, голова правління GRAND CERT Sp. z o.o., генеральна директорка Консорціуму торгівельних мереж, PhD | 
| 
 | Щастя на 360: зміни корпоративної культури та підвищення ресурсності команди Юлія Ярмоленко, голова наглядової ради компанії БКК, депутатка Київської міської ради, авторка гри «Щастя на 360» | 
| 
 | Дискусійна панель Між чеклистом і реальністю: досвід, кейси, інсайти та факапи сертифікаційних аудитів за FSSC, IFS, ISO + сесія «Запитання–відповіді» у форматі відкритого мікрофону Денис Гончар, провідний аудитор, засновник і керівник ТОВ «Еконтроль» Ірина Колодяжна, керівниця відділу з управління системою якості та сертифікації МХП Тарас Огарков, головний аудитор міжнародного органу сертифікації DQS-Group за ISO 22000, ISO 9001, ISO 45001, ISO 14001, ISO 50001 Модераторка: Марина Бурдейна, шеф-редакторка е-журналу «Управління якістю» та платформи «Онлайн-консультант фахівця з якості» 
 | 
Спікери Food business–25:
|  
 | Юрій Миркеєв експерт з питань якості та безпечності харчових продуктів ДП «Укрметртестстандарт» 
 | 
|  | Світлана Березова тренерка-консультантка ТОВ «ІСО БІЗНЕС-СТУДІЯ» у сфері систем менеджменту якості та безпечності харчових продуктів (НАССР, ISO 22000, FSSC 22000, IFS, ISO 9001) для підприємств харчового ланцюга 
 | 
|  | Анастасія Ковбаса провідна фахівчиня відділу зовнішнього аудиту Департаменту якості ТОВ «Сільпо-Фуд» 
 | 
|  | Денис Гончар провідний аудитор з великим виробничим досвідом, засновник і керівник ТОВ «Еконтроль» 
 | 
|  | Олена Сініцина засновниця та керівниця дегустаційного конкурсу Favorite Food&Drinks і спеціалізованого виставково-конференційного проєкту Recycling&Waste Expo 
 | 
|  | Юлія Шкурко начальниця аналітичного відділу компанії Pro-Consulting 
 | 
|  | Анжеліка Досін голова правління сертифікаційного органу GRAND CERT Sp. z o.o., PhD 
 | 
|  | Світлана Фесенко експертка з питань якості та безпечності харчових продуктів ТОВ «Перша приватна пекарня» 
 | 
|  | Тетяна Власова директорка Департаменту маркетингу Univest | 
|  | Тарас Огарков головний аудитор міжнародного органу сертифікації DQS-Group за ISO 9001, ISO 45001, ISO 14001, ISO 50001, ISO 22000 (з 2017 року) 
 | 
|  | Юлія Ярмоленко голова наглядової ради компанії БКК, депутатка Київської Міської Ради, авторка гри - «Щастя на 360» | 
|  | Любов Скиданчук директорка департаменту з розвитку Київського БКК | 
|  | Ірина Колодяжна керівниця відділу з управління системою якості та сертифікації МХП | 
|  | Сергій Смірнов заступник генерального директора з комерційних питань ТДВ «Запорізький хлібокомбінат №1» (HD-Group) | 
|  | Тетяна Лугова провідна фахівчина з пакувальних матеріалів ПрАТ «Карлсберг Україна» | 
|  | Марина Бурдейна модераторка з’їду, шеф-редакторка е-журналу «Управління якістю» та платформи «Онлайн-консультант фахівця з якості» 
 | 




