 
    Запис вебпрактикума "Валідація і верифікація в системах управління безпечністю харчових продуктів: коли та навіщо?"
|  | Запис надається за персональним посиланням | 
 ? Відвідали чимало профільних заходів із харчової безпечності, але валідація і верифікація ефективності технологічних процесів усе ще викликають низку запитань
? Відвідали чимало профільних заходів із харчової безпечності, але валідація і верифікація ефективності технологічних процесів усе ще викликають низку запитань
? Наражаєтесь у повсякденній роботі на нормативні термінологічні колізії, далекі від виробничої реальності
? Бажаєте розібратися, у чому різниця, як це реалізувати на практиці та правильно оформити
Пропонуємо запис вебпрактикуму «Валідація і верифікація в системах управління безпечністю харчових продуктів: коли та навіщо?».
Це відео у форматі mp4 тривалістю 2 години, під час яких спікер розкриває наступні питання:
 
 Що каже вітчизняне законодавство про валідацію та верифікацію?
 Що каже вітчизняне законодавство про валідацію та верифікацію?
 Як визначають ці терміни міжнародні стандарти та Codex Alimentarius?
 Як визначають ці терміни міжнародні стандарти та Codex Alimentarius?
 Яка мета і періодичність проведення валідації, як оформлювати її результати?
 Яка мета і періодичність проведення валідації, як оформлювати її результати?
 Коли та як часто слід проводити верифікацію, як документувати результати?
 Коли та як часто слід проводити верифікацію, як документувати результати?
 Наш спікер — Денис Гончар:
Наш спікер — Денис Гончар:
• 15+ років аудиторської діяльності
• 500+ сертифікаційних аудитів в Україні, Грузії, Вірменії, Білорусії, Молдові
• 12+ років досвіду роботи на посаді керівника відділу якості в міжнародних компаніях
 




