Стр. 61 - UYA_11_2019_web

Упрощенная HTML-версия

Управління якістю /
/ № 11 (23) листопад 2019
59
Нормативно-правове регулювання /
/ Регламент дій
Додаток 3. Продовження
y
y
Працівники лабораторій та заквасного відділення
y
y
Працівники складів, холодильників
y
y
Персонал, який миє обладнання, готує мийні засоби та дезінфекційні розчини
y
y
Медичний персонал
y
y
Прибиральники приміщень
y
y
Слюсарі, електромонтери та інші працівники, зайняті ремонтними роботами у виробничих
та складських приміщеннях
y
y
Вантажники
y
y
Водії, зайняті транспортуванням харчової продукції (на всіх видах транспорту)
y
y
Працівники пунктів прийому сирого молока
y
y
Працівники кремово-кондитерських виробництв, цехів
y
y
Працівники цехів виробництва дитячого харчування
y
y
Працівники цехів виробництва морозива, десертів
y
y
Працівники цехів фасування продукції молокопереробної, м'ясопереробної та рибопереробної
промисловості, іншої готової до споживання продукції
y
y
Працівники цехів виробництва кулінарної продукції
y
y
Працівники інших виробничих цехів виробництва харчових продуктів
Особиста медична книжка нового зразка Ф.1-ОМК
Додаток 4