Авторський курс-інтенсив "Внутрішній аудитор FSSC (v. 5.1)"

27-28 квітня 2021 року, м. Київ

2 дні насиченої програми від аудитора з багаторічним досвідом
Отримайте сертифікат внутрішнього аудитора FSSC (v. 5.1) після закінчення курсу та обов'язкового тестування

Цена за минимальный срок подписки 3500 грн
Добавить в корзину
Описание
Программа
Эксперты

Немає часу на суху теорію?

За два насичені дні аудитор із багаторічним досвідом на конкретних виробничих прикладах доведе, що аудит системи менеджменту харчової безпечності – це легко, корисно та вигідно. Пам’ятайте, все, що не знайдете ви, – обов’язково виявлять під час сертифікаційного аудиту!


Програма курсу:

День 1-й: ISO 22000:2018 + ISO/TS 22002-1: 2009 = FSSC 22000

День 2-й: Аудит за ISO 19011:2018: від формального підтвердження до відображення реального стану справ


Після завершення курсу Ви обов’язково будете:

''' розуміти вимоги останньої версії схеми сертифікації FSSC 22000 (v. 5.1)

''' вміти планувати і розробляти програми внутрішніх аудитів та аудитів постачальників

''' проводити аудит і обирати для цього нестандартні дієві підходи

''' готувати і надавати якісні звіти за результатами аудиту

'''

По завершенні курсу ви отримаєте документ на підтвердження компетентності – сертифікат* внутрішнього аудитора FSSC (v. 5.1)

*Для отримання сертифіката тестування є обов’язковим!


Увага!
Захід відбуватиметься з дотриманням усіх необхідних санітарно-протиепідемічних правил і норм
У разі скасування заходу кошти за участь будуть повернені у повному обсязі


Вартість участі:

'''Онлайн-навчання

1 учасник - 3500 грн*

Для передплатників видань «ТЕХ МЕДІА ГРУП» вартість участі — зі знижкою 15%


До вартості входять:

повний відеозапис заходу
методичні матеріали
ланч-брейки
персональні консультації

 

*⚠ З 20 квітня вартість онлайн-навчання становитиме 4000 грн. Не зволікайте та реєструйтеся!

 

Програма авторського курсу-інтенсиву
«Внутрішній аудитор FSSC (v. 5.1)»


День перший: ISO 22000:2018 + ISO/TS 22002-1: 2009 = FSSC 22000

10:00 - 10:20

'''  Реєстрація учасників, вітальна кава

10:20 - 10:30

Вступне слово, знайомство зі слухачами

10:30 - 12:30

Модуль 1. Вимоги стандарту ISO 22000:2018

• Контекст організації, визначення зацікавлених сторін,
оцінювання ризиків організації
• Цілі організації за методологією OKR
• Аналіз та вдосконалення системи харчової безпечності

12:30 - 13:00

'''  Відповіді на запитання учасників

13:00 - 14:00

'''  Ланч-брейк

14:00 - 15:00

Модуль 2. ISO/TS 22002-1:2009: вимоги технічної специфікації

• Будівлі та інфраструктура, робоче середовище, виробниче обладнання
• Управління відходами, перехресне забруднення, особиста гігієна персоналу
• Інформування про продукт, запобігання біотероризму та харчовому шахрайству

15:00 - 15:30

 ''' Відповіді на запитання учасників

15:30 - 17:00

Модуль 3. FSSC 22000, версія 5.1: додаткові вимоги

• Огляд вимог схеми FSSC 22000
• Особливості аудиту та порядок сертифікації за FSSC 22000
• З 1 квітня 2021 р. – v. 5.1: що нового?

17:00 - 17:30

'''  Відповіді на запитання учасників

День другий: Аудит за ISO 19011:2018: від формального підтвердження до відображення реального стану справ

10:00 - 10:20

'''  Вітальна кава, неформальне спілкування

10:20 - 10:30

Вступне слово, знайомство зі слухачами

10:30 - 12:30

Модуль 1. Внутрішній аудит: планування, підготовка, документування

• Принципи та підходи, програма аудиту
• Оцінювання результатів, оформлення протоколів невідповідностей
• Звітність за результатами аудиту

12:30 - 13:00

'''  Відповіді на запитання учасників

13:00 - 14:00

'''  Ланч-брейк

14:00 - 14:30

Модуль 2. Чому система менеджменту не працює: п’ять причин

14:30 - 14:45

 ''' Відповіді на запитання учасників

14:45 - 16:45

Модуль 3. Тестування за результатами курсу

16:45 - 17:00

'''  Відповіді на запитання учасників, закриття заходу

Денис Гончар, засновник і керівник ТОВ «Еконтроль» – понад 15 років аудиторської діяльності в Україні та за її межами, більше ніж 12 років досвіду роботи в міжнародних компаніях на посаді керівника відділу якості

Марина Бурдейна, шеф-редактор журналу «Управління якістю»